Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor alle kinderen. Kinderen die om wat voor een reden dan ook niet lekker in hun vel zitten. Dat kan zijn omdat ze onzeker of verlegen zijn, omdat ze niet zo goed aansluiting kunnen vinden bij leeftijdgenootjes, omdat ze anders zijn dan anderen, maar ook omdat ze gewoon niet zo goed weten hoe ze wél moeten reageren.

Emoties de baas

Er gebeurt heel veel in een kinderleven. Soms is aar school gaan en vriendjes maken al ingewikkeld genoeg. Het ene kind gaat dat gewoon wat makkelijker af dan het andere kind. En als je je dan ook nog geen raad weet met je emoties en niet weet hoe je moet reageren, kunnen kinderen soms onhandig en onbeholpen overkomen.

Sociale vaardigheden

Tijdens de training gaan we werken aan de sociale én mentale weerbaarheid van je kind. Hij leert hoe hij situaties in kan schatten, leert te zeggen wat hij denkt, en hij leert zich zelf duidelijk kenbaar te maken door het gebruik van zijn lichaamstaal en stem. Ook leert hij een aantal sociale vaardigheden zodat het steeds makkelijker voor hem wordt om aansluiting te vinden.